13 november, 2006

Tillbaka på banan igen!

Skönt att äntligen få må bättre! Vilken pina det är att inte kunna ta hand om sitt barn. Fick försöka se positivt på att vara tvungen att ligga på sängen med massor av härliga tidningar och böcker (och en på se godis!!!).

All inspiration ur tidningarna var det bara att drömma om när man inte kan röra en fena utan att det gör helvetiskt ont...

Maja sover ute på balkongen, som vanligt när jag bloggar! Tycker inte man skall ta tid av sitt barns vakna tid till surfande och bloggande. Nu är jag inget helgon men brukar snabbt avsluta mitt surfande när Maja säger till!

Vi har haft en bra helg med middagar,födelsedags- fika hos Maja´s faster och dop! Fullt upp med andra ord. Vi avslutade helgen med en mysig middag hos Maja´s mormor Ewa.

Glömde nästan.............. Vi var ju barnfria i lördags kväll och natt! Konstigt men skönt. Vi köpte massor av gott, varsin tidning och satt i soffan hemma hos syrran medans de var hos oss med Maja och kusin David. Natten hade varit bra, Maja hade inte vaknat!! Trodde vi skulle få stående ovationer när vi kom hem, men Maja verkade inte bry sig nämnvärt!!! Skönt! Och lite vemodigt....!

Inga kommentarer: