18 juli, 2006

Skulle vilja lägga in hur många bilder som helst!

Men nu går det inte. Vår dator har fått ngt fel....tack och lov så har vi en extern hårddisk som R har fört över alla bilder på. F skall hjälpa oss att klura ut var det kan vara för fel.

Maja sover nu på balkongen efter lite kämpande och snurrande i vagnen. Maja vill bara ligga på mage i vagnen, helst träna på krypställning eller kika över kanten. Snart vågar vi inte ha kvar liggdelen, för uttrycket "myror i brallan" stämmer väl på denna lilla dam! :) :) :)

Vågningen i torsdags resulterade i dessa blygsamma siffror: 6005 gr, 63 cm och 41,5 cm i hattmått. Vi skall lägga i lite smör i hennes gröt och mat för att försöka "tjocka" på henne lite. Hon ligger inte på någon riskkurva, men bvc-tanten tyckte att det kunde vara bra med lite extra. Maja är ju en extremt rörlig bebis, så det är inte så konstigt att hon inte blir en liten "tjockis"! Det är väldigt behändigt med en liten loppa, och hon ser ju hur hälsosam ut som helst!

Snart skall vi ta en promenad med syrran och kusin D till Nallens för att kika på brio´s trehjuliga barnvagnar. Syrran vill byta sin brio nova till en sådan. Tur att jag tycker så mycket om våran vagn...annars vet man aldrig vad som hade hänt! Badleksaker skall Majsan få i allafall!

;)

Inga kommentarer: