15 september, 2006

Maja vet vem som är vem!

Igår frågade vi Maja "var är pappa?", och Maja vände sig mot pappa och tittade på honom, samma sak när vi frågade var mamma är! Hon är så duktig!!!!!!

Inatt mådde Maja inte bra alls. Sov oroligt, var ledsen i sömnen och varm som en kamin. Hon hade 39.5 grader...... Det var verkligen jättesynd om henne. Idag på förmiddagen hade tempen sjunkit till 38.2, så hon är på bättringsvägen. Vi var ut en sväng till en park som är ny för oss, jättemysig med massor av roliga klätterställningar, rutschkanor, gungor mm. Kusin David med pappa var med. Mysigt hade vi och gott med kaffe var det. ;)

Just nu är lillskruttan en trött tjej som snart skall få kvällsgröten. Förhoppningsvis sover hon bättre inatt.

Imorrn åker jag, syrran och tre kompisar till torpet för en "tjejhelg" eller snarare "tjejdygn", och det skall bli så skönt. Faktiskt. Tänker inte känna mig som en dålig mamma som åker iväg innan hon är helt hundra, hon har ju en pappa som är precis lika viktig som mamma!! Jag behöver komma iväg på detta. Vi skall till skogen för att plocka svamp, ha "fyrkamp", vinprovning och bara mysa vid vedspisen i mysbyxor!

Dags att fixa Maja´s gröt nu!

Inga kommentarer: