02 juli, 2006

Nu är Maja döpt!



Vår lilla prinsessa döptes lördagen den 1 juli i Helga Trefaldighets Kyrkan i Uppsala. Maja var jätteduktig, jag grät och R var också rörd. Men det blev precis så vackert och fint som vi hade tänkt oss. Som ingångsmusik hade vi Michael Bublés "Home", som spelades på orgel....så otroligt vackert så det gick bara inte att hålla tårarna tillbaka. Anledningen till att vi valde den låten är att vi hörde den mycket precis innan Maja kom, och förknippar den med när vi åkte till förlossningen. Som utgångsmusik hade vi "She" som Elvis Costello sjunger, även den spelades på orgel. Vackert det med! Psalmer var "Guds kärlek är" vår "familjepsalm", som vi haft vid alla olika slags gudstjänster de senaste åren...., "Tryggare kan ingen vara" och "Den blomsterid nu kommer".

Det blev inte några bra kort med vår kamera, men många av våra gäster hade fina systemkameror, så vi kommer att få fina kort senare!

Det blev en toppendag, med fint väder, sallader som räckte gott och väl och massor av fina presenter till Maja Rebecka Leontine! På kortet syns det digra presentbordet.....En ordentlig grundplåt till framtida sparande fick Maja, nu är det dags att ta tag i att öppna ett bra konto. En gunga från kusinerna A & H , en underbar "Rubens barn" docka av kusin D, böcker, en fjällräven kånken Mini ( huuuuuur söt som helst!), söta adidas-skor med färdiga gräsfläckar, mysiga nallar, kläder, en röd adidas overall, speldosa, sparbössor, massor av fina smakfulla halsband! Barbapappa skål och matsked....listan över alla fina mysiga presenter kan göras hur lång som helst!
Maja var på ett toppenhumör och myste mycket med många! Det gick hur bra som helst!

(Vill tacka moster A med man J att ni kom, ni anar inte hur mycket det betyder! Puss & Kram! Hoppas flyget hem gick bra, och att det gick smidigt att ta sig från Kastrup!)

Efter och under lunchen/fikat hade vi snälla kompisar som diskade undan allt!!!! Tusen tack! Eftersom vi hade det så mysigt så stannade några kompisar kvar tillsammans med syster, svåger och systerson och fortsatte dopdagen på vår soliga balkong.

Det kunde inte ha blivit en bättre dag!

Inga kommentarer: